ENTRANT
Barcelona roll: sis sabors i petita amanida
ó
Salmó fumat amb "mel i mató" a la vainilla i crudités de verdures
ó
Amanida variada amb cruixent de formatge Brie i vinagreta vermella i blanca a la canyella
ó
El nostre gaspatxo amb picada fresca d’ametlles i ou de guatlla poché
ó
“Empedrat” semifred amb bacallà melós i tomàquet confitat
–
PLAT PRINCIPAL
Arròs del dia
ó
Bacallà "a la llauna" amb samfaina i herbes fresques de muntanya
ó
Llobarro sencer al vapor, verduretes amb salsa de soja i gingebre vermell
ó
Coquelet amb ceba confitada al anís estrellat i puré de patates amb all negre
ó
Verdures saltejades amb all i ceba tendre en oli picual extra verge
–
POSTRES DEL DIA
Barcelona roll: sis sabors i petita amanida
ó
Salmó fumat amb "mel i mató" a la vainilla i crudités de verdures
ó
Amanida variada amb cruixent de formatge Brie i vinagreta vermella i blanca a la canyella
ó
El nostre gaspatxo amb picada fresca d’ametlles i ou de guatlla poché
ó
“Empedrat” semifred amb bacallà melós i tomàquet confitat
–
PLAT PRINCIPAL
Arròs del dia
ó
Bacallà "a la llauna" amb samfaina i herbes fresques de muntanya
ó
Llobarro sencer al vapor, verduretes amb salsa de soja i gingebre vermell
ó
Coquelet amb ceba confitada al anís estrellat i puré de patates amb all negre
ó
Verdures saltejades amb all i ceba tendre en oli picual extra verge
–
POSTRES DEL DIA