logo
  • SANCHEZ ROMERA
  • MENÚ – Composicions de sabor
  • ESPAIS PRIVATS
  • MIGUEL SANCHEZ ROMERA
  • PREMSA
  • RESERVES I CONTACTE
logo
  • SANCHEZ ROMERA
  • MENÚ – Composicions de sabor
  • ESPAIS PRIVATS
  • MIGUEL SANCHEZ ROMERA
  • PREMSA
  • RESERVES I CONTACTE

Composicions de sabor

COMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº 1

només a migdia

ENTRANT

Barcelona roll: sis sabors i petita amanida
ó
Salmó fumat amb "mel i mató" a la vainilla i crudités de verdures
ó
Amanida variada amb cruixent de formatge Brie i vinagreta vermella i blanca a la canyella
ó
El nostre gaspatxo amb picada fresca d’ametlles i ou de guatlla poché
ó
“Empedrat” semifred amb bacallà melós i tomàquet confitat

–

 PLAT PRINCIPAL
Arròs del dia
ó
Bacallà "a la llauna" amb samfaina i herbes fresques de muntanya
ó
Llobarro sencer al vapor, verduretes amb salsa de soja i gingebre vermell
ó
Coquelet amb ceba confitada al anís estrellat i puré de patates amb all negre
ó
Verdures saltejades amb all i ceba tendre en oli picual extra verge

–

 POSTRES DEL DIA

PVP 25 €

Aigua, refresc o copa de vi inclòs

COMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº 1

només a migdia

ENTRANT

Barcelona roll: sis sabors i petita amanida
ó
Salmó fumat amb "mel i mató" a la vainilla i crudités de verdures
ó
Amanida variada amb cruixent de formatge Brie i vinagreta vermella i blanca a la canyella
ó
El nostre gaspatxo amb picada fresca d’ametlles i ou de guatlla poché
ó
“Empedrat” semifred amb bacallà melós i tomàquet confitat

–

 PLAT PRINCIPAL
Arròs del dia
ó
Bacallà "a la llauna" amb samfaina i herbes fresques de muntanya
ó
Llobarro sencer al vapor, verduretes amb salsa de soja i gingebre vermell
ó
Coquelet amb ceba confitada al anís estrellat i puré de patates amb all negre
ó
Verdures saltejades amb all i ceba tendre en oli picual extra verge

–

 POSTRES DEL DIA

PVP 25 €

Aigua, refresc o copa de vi inclòs

coMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº2

Barcelona roll: de sis sabors i petita amanida
–
 Salmó fumat per nosaltres, amb formatge fresc, crudités, fruites i verdures dessecades
–
Arròs del dia
–
Bacallà amb romesco, espinacs confitats i salsa trufada
–
POSTRES
Mousse de plàtan amb xocolata i taronja confitada a la vainilla

PVP 38 €

coMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº2

Barcelona roll: de sis sabors i petita amanida
–
 Salmó fumat per nosaltres, amb formatge fresc, crudités, fruites i verdures dessecades
–
Arròs del dia
–
Bacallà amb romesco, espinacs confitats i salsa trufada
–
POSTRES
Mousse de plàtan amb xocolata i taronja confitada a la vainilla

PVP 38 €

coMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº3

Ostra “Louis” fumada amb vainilla, alfàbrega i puré de porro
–
Barcelona roll: de sis sabors i petita amanida
–
 Salmó fumat per nosaltres, amb formatge fresc, crudités, fruites i verdures dessecades
–
Arròs negre amb velouté de kombu, gambetes al curry i sípia amb all i julivert
–
 Coquelet guisada en la seva salsa de soja extra del 1.810 amb verdures i puré de mongetes del ganxet
–
POSTRES
Sorbets de mango, maduixa, mora i kiwi, sobre mousse de xocolata blanca, aigua de roses i lichi

PVP 49 €

coMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº3

Ostra “Louis” fumada amb vainilla, alfàbrega i puré de porro
–
Barcelona roll: de sis sabors i petita amanida
–
 Salmó fumat per nosaltres, amb formatge fresc, crudités, fruites i verdures dessecades
–
Arròs negre amb velouté de kombu, gambetes al curry i sípia amb all i julivert
–
 Coquelet guisada en la seva salsa de soja extra del 1.810 amb verdures i puré de mongetes del ganxet
–
POSTRES
Sorbets de mango, maduixa, mora i kiwi, sobre mousse de xocolata blanca, aigua de roses i lichi

PVP 49 €

coMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº4

Sardina de la costa en salaó, fumada a casa, amb salsa rosada i anacards garapinyats amb cítrics
–
 Arròs amb verdures i salsa cremosa al romaní
–
Arròs amb salmó marinat en caldo de remolatxa i taronja, amb pernil ibèric d’aglà i tòfona
–
Arròs amb soja, xiitake, mini bolets de card encebats i salsa agredolça
–
Farcellets de llobarro al vapor amb crema de coco, all, gingebre i verduretes
-
POSTRES
Iogurt amb curry i fruites del bosc en forma de mousse i coulisses

PVP 49 €

coMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº4

Sardina de la costa en salaó, fumada a casa, amb salsa rosada i anacards garapinyats amb cítrics
–
 Arròs amb verdures i salsa cremosa al romaní
–
Arròs amb salmó marinat en caldo de remolatxa i taronja, amb pernil ibèric d’aglà i tòfona
–
Arròs amb soja, xiitake, mini bolets de card encebats i salsa agredolça
–
Farcellets de llobarro al vapor amb crema de coco, all, gingebre i verduretes
-
POSTRES
Iogurt amb curry i fruites del bosc en forma de mousse i coulisses

PVP 49 €

coMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº5

El nostre foie gras mi-cuit fumat en torchon, amb fruites i verdures dessecades i cacao en gelée agredolça de vinagre vermell
–
Fines làmines de llobarro, salmó, tonyina, corbina salvatge i bacallà fumat amb maionesa de xocolata blanca i vinagreta de pimentó de la Vera
–
 Arròs amb salmó marinat amb caldo de remolatxa i taronja, amb pernil ibèric d’aglà i tòfona
–
Farcellets de llobarro al vapor amb crema de coco, all, gingebre i verduretes
–
Angus irlandès a la graella amb albergínies a la flama d'alzina i salses amb diferents espècies
–
POSTRES
Magdalena de taronja farcida de safrà i vainilla confitada

PVP 59 €

coMPOSICIÓ DE NOTeS DE SABOR Nº5

El nostre foie gras mi-cuit fumat en torchon, amb fruites i verdures dessecades i cacao en gelée agredolça de vinagre vermell
–
Fines làmines de llobarro, salmó, tonyina, corbina salvatge i bacallà fumat amb maionesa de xocolata blanca i vinagreta de pimentó de la Vera
–
 Arròs amb salmó marinat amb caldo de remolatxa i taronja, amb pernil ibèric d’aglà i tòfona
–
Farcellets de llobarro al vapor amb crema de coco, all, gingebre i verduretes
–
Angus irlandès a la graella amb albergínies a la flama d'alzina i salses amb diferents espècies
–
POSTRES
Magdalena de taronja farcida de safrà i vainilla confitada

PVP 59 €

COMPOSICIÓ DE NOTES DE SABOR Nº6

  Selecció del xef Miguel Sanchez Romera
–
(Informació a disposició en el restaurant)

PVP 69 €

COMPOSICIÓ DE NOTES DE SABOR Nº6

  Selecció del xef Miguel Sanchez Romera
–
(Informació a disposició en el restaurant)

PVP 69 €

Composició amb notes de sabor d’estiU

Sopa cremosa i freda de tomàquet amb picada fresca d’ametlles
–
Boleta d’ arròs amb sis sabors, algues marinades i làmines de sardina en escabetx
–
Salmó fumat en casa, amb herbes de muntanya i suc de llimona amb mel
–
Arròs negre amb velouté de kombu, gambetes al curry i sípia amb all i julivert
–
Magret d’ànec al grill amb herbes fresques, puré de patates fumat i salsa d’alls negres amb 5 especies
–
 POSTRES
Fina mousse de cafè i canyella amb gelat en “rosetó” de xocolata negre, vainilla i maduixes

PVP 55 €

(Maridatge amb cava inclòs)

Composició amb notes de sabor d’estiU

Sopa cremosa i freda de tomàquet amb picada fresca d’ametlles
–
Boleta d’ arròs amb sis sabors, algues marinades i làmines de sardina en escabetx
–
Salmó fumat en casa, amb herbes de muntanya i suc de llimona amb mel
–
Arròs negre amb velouté de kombu, gambetes al curry i sípia amb all i julivert
–
Magret d’ànec al grill amb herbes fresques, puré de patates fumat i salsa d’alls negres amb 5 especies
–
 POSTRES
Fina mousse de cafè i canyella amb gelat en “rosetó” de xocolata negre, vainilla i maduixes

PVP 55 €

(Maridatge amb cava inclòs)
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.
Got it
rice-by-sanchez-romera-restaurant-barcelona-carrer-calle-muntaner-182-logo
HORARIS
DE DIMARTS A DUIMENGE DE 13:00 A 15:30
DE DIMECRES A DISSABTE DE 20:00 A 22:30

CONTACTE
C/ MUNTANER 182 08036 BARCELONA
+34 931 426 709

RESERVES
Xarxes socials
AVISOS LEGALS
AVISO LEGAL
POLÍTICA DE COOKIES
    • Español
    • Català
    • English
© 2017 -2018 sanchez Romera restaurant. ToTS ELS DRETS RESERVATs | FRAMEONE MEDIA DESIGN
  • Español
  • Català
  • English