es considera un xef únic al món.
La seva primera professió com a metge neuròleg ha imprès al seu treball un segell molt personal, autèntic i original.
S’acosta la cuina per tres vèrtexs: la ciència, la salut i l’art. En Miquel considera aquests principis com la seva veritable missió dins del món culinari. La creativitat portada a l’extrem, però amb el límit del que és natural i saludable, ha caracteritzat la seva obra els últims 20 anys.
El plaer del comensal en termes totals respecte al menjar, és la seva única motivació.
En Miquel pensa en el comensal com ho fa amb els seus pacients; “la salut i el benestar són el primer objectiu i s’han de mantenir intactes al llarg de la nostra existència"
MIGUEL SANCHEZ ROMERA
MIGUEL SAnchez romeRA
MIGUEL SAnchez romeRA
es considera un xef únic al món.
La seva primera professió com a metge neuròleg ha imprès al seu treball un segell molt personal, autèntic i original.
S’acosta la cuina per tres vèrtexs: la ciència, la salut i l’art. En Miquel considera aquests principis com la seva veritable missió dins del món culinari. La creativitat portada a l’extrem, però amb el límit del que és natural i saludable, ha caracteritzat la seva obra els últims 20 anys.
El plaer del comensal en termes totals respecte al menjar, és la seva única motivació.
En Miquel pensa en el comensal com ho fa amb els seus pacients; “la salut i el benestar són el primer objectiu i s’han de mantenir intactes al llarg de la nostra existència”
FORMACIÓ EN LES NEUROCIÈNCIES
DOCTOR i XEF CONTRIBUEIX
_Formació de 30 anys en el camp de las Neurociències.
_10 anys com xef d’estrella Michelin i propietari del restaurant L’Esguard.
Al ESTUDI de…
_El sistema neurosensorial humà.
_Percepció amb els cinc sentits.
_Emocions.
_Memòria.
_El plaer de la cuina.
COL.LABORACIÓ amb…
_Temes multidisciplinaris.
_El desenvolupament de nous productes.
_La millora de productes existents.
_Formació de 30 anys en el camp de las Neurociències.
_10 anys com xef d’estrella Michelin i propietari del restaurant L’Esguard.
Al ESTUDI de…
_El sistema neurosensorial humà.
_Percepció amb els cinc sentits.
_Emocions.
_Memòria.
_El plaer de la cuina.
COL.LABORACIÓ amb…
_Temes multidisciplinaris.
_El desenvolupament de nous productes.
_La millora de productes existents.
FORMACIÓ EN LES NEUROCIÈNCIES
DOCTOR i XEF CONTRIBUEIX
_Formació de 30 anys en el camp de las Neurociències.
_10 anys com xef d’estrella Michelin i propietari del restaurant L’Esguard.
Al ESTUDI de…
_El sistema neurosensorial humà.
_Percepció amb els cinc sentits.
_Emocions.
_Memòria.
_El plaer de la cuina.
COL.LABORACIÓ amb…
_Temes multidisciplinaris.
_El desenvolupament de nous productes.
_La millora de productes existents.
_Formació de 30 anys en el camp de las Neurociències.
_10 anys com xef d’estrella Michelin i propietari del restaurant L’Esguard.
Al ESTUDI de…
_El sistema neurosensorial humà.
_Percepció amb els cinc sentits.
_Emocions.
_Memòria.
_El plaer de la cuina.
COL.LABORACIÓ amb…
_Temes multidisciplinaris.
_El desenvolupament de nous productes.
_La millora de productes existents.
MÈRITS
DOCTOR durant 30 ANYS
_Neuròleg i Neurofisòleg Clínic.
_Cap de servei de Neurologia (Granollers, Barcelona).
_Especialista en Epilèpsia.
XEF INTERNACIONAL D’ALTA CUINA 19 ANYS
_L’Esguard, Barcelona, estrella Michelin – 10 anys.
_ROMERA New York.
_Consultor al Japò, Veneçuela, Xina…
AUTOR
_La Cocina de los Sentidos (2001).
_Total Cooking (2006).
_ Neurogastronomía (2007).
_Alimenta bien tu cerebro (2017)
PROFESSOR
_ Ciència i Tecnologia dels aliments, facultat de nutrició i dietètica humana, Universitat de Vic (Barcelona).
ENTREPRENEUR
_ Productes de cuina, MICRI, salses amb baix contingut de greixos, xocolata artesana, productes fumats….
_Fórmula de perfum d’autor.
_Neuròleg i Neurofisòleg Clínic.
_Cap de servei de Neurologia (Granollers, Barcelona).
_Especialista en Epilèpsia.
XEF INTERNACIONAL D’ALTA CUINA 19 ANYS
_L’Esguard, Barcelona, estrella Michelin – 10 anys.
_ROMERA New York.
_Consultor al Japò, Veneçuela, Xina…
AUTOR
_La Cocina de los Sentidos (2001).
_Total Cooking (2006).
_ Neurogastronomía (2007).
_Alimenta bien tu cerebro (2017)
PROFESSOR
_ Ciència i Tecnologia dels aliments, facultat de nutrició i dietètica humana, Universitat de Vic (Barcelona).
ENTREPRENEUR
_ Productes de cuina, MICRI, salses amb baix contingut de greixos, xocolata artesana, productes fumats….
_Fórmula de perfum d’autor.
MÈRITS
DOCTOR durant 30 ANYS
_Neuròleg i Neurofisòleg Clínic.
_Cap de servei de Neurologia (Granollers, Barcelona).
_Especialista en Epilèpsia.
XEF INTERNACIONAL D’ALTA CUINA 19 ANYS
_L’Esguard, Barcelona, estrella Michelin – 10 anys.
_ROMERA New York.
_Consultor al Japò, Veneçuela, Xina…
AUTOR
_La Cocina de los Sentidos (2001).
_Total Cooking (2006).
_ Neurogastronomía (2007).
_Alimenta bien tu cerebro (2017)
PROFESSOR
_ Ciència i Tecnologia dels aliments, facultat de nutrició i dietètica humana, Universitat de Vic (Barcelona).
ENTREPRENEUR
_ Productes de cuina, MICRI, salses amb baix contingut de greixos, xocolata artesana, productes fumats….
_Fórmula de perfum d’autor.
_Neuròleg i Neurofisòleg Clínic.
_Cap de servei de Neurologia (Granollers, Barcelona).
_Especialista en Epilèpsia.
XEF INTERNACIONAL D’ALTA CUINA 19 ANYS
_L’Esguard, Barcelona, estrella Michelin – 10 anys.
_ROMERA New York.
_Consultor al Japò, Veneçuela, Xina…
AUTOR
_La Cocina de los Sentidos (2001).
_Total Cooking (2006).
_ Neurogastronomía (2007).
_Alimenta bien tu cerebro (2017)
PROFESSOR
_ Ciència i Tecnologia dels aliments, facultat de nutrició i dietètica humana, Universitat de Vic (Barcelona).
ENTREPRENEUR
_ Productes de cuina, MICRI, salses amb baix contingut de greixos, xocolata artesana, productes fumats….
_Fórmula de perfum d’autor.
ELOGIS
“Un dels àpats més emocionants de las nostres vides”
Tim y Nina Zagat, Zagat Guide, USA
“Una part neuròleg, l’altre part xef amb estrella Michelin (Dr./Xef)….presenta als comensals una veritable cuina per pensar”
Katy McLaughlin, Wall Street Journal, USA
“Únic en el Mon”
Cinc a Taula, La Vanguardia, Barcelona
“I‘únic metge que ha arriba t a la fama culinària dominant dos professions.”
Neurology Today (Academia de Ciencias Neurologicas, USA)
“(la cuina) més radical dins l’escenari gastronòmic”
Críticos gastronómicos, España
Tim y Nina Zagat, Zagat Guide, USA
“Una part neuròleg, l’altre part xef amb estrella Michelin (Dr./Xef)….presenta als comensals una veritable cuina per pensar”
Katy McLaughlin, Wall Street Journal, USA
“Únic en el Mon”
Cinc a Taula, La Vanguardia, Barcelona
“I‘únic metge que ha arriba t a la fama culinària dominant dos professions.”
Neurology Today (Academia de Ciencias Neurologicas, USA)
“(la cuina) més radical dins l’escenari gastronòmic”
Críticos gastronómicos, España
“S’ha d’arriscar tot per guanyar-ho tot”
Johann Willsberger, Alemania
“En Miquel és un cuiner que pot escoltar la veu del Cel”
Hiroyoshi Ishida, Japón
“La seva cuina es l’equivalent d’ arribar al cim de la civilització”
James Stewart, NYT USA, premio Pulitzer en periodismo economico
“Podria ser un neuròleg espanyol el millor xef del món?”
Wall Street Journal, USA
Johann Willsberger, Alemania
“En Miquel és un cuiner que pot escoltar la veu del Cel”
Hiroyoshi Ishida, Japón
“La seva cuina es l’equivalent d’ arribar al cim de la civilització”
James Stewart, NYT USA, premio Pulitzer en periodismo economico
“Podria ser un neuròleg espanyol el millor xef del món?”
Wall Street Journal, USA
ELOGIS
“Un dels àpats més emocionants de las nostres vides”
Tim y Nina Zagat, Zagat Guide, USA
“Una part neuròleg, l’altre part xef amb estrella Michelin (Dr./Xef)….presenta als comensals una veritable cuina per pensar”
Katy McLaughlin, Wall Street Journal, USA
“Únic en el Mon”
Cinc a Taula, La Vanguardia, Barcelona
“I‘únic metge que ha arriba t a la fama culinària dominant dos professions”
Neurology Today (Academia de Ciencias Neurologicas, USA)
“(la cuina) més radical dins l’escenari gastronòmic”
Críticos gastronómicos, España
“S’ha d’arriscar tot per guanyar-ho tot”
Johann Willsberger, Alemania
“En Miquel és un cuiner que pot escoltar la veu del Cel”
Hiroyoshi Ishida, Japón
“La seva cuina es l’equivalent d’ arribar al cim de la civilització”
James Stewart, NYT USA, premio Pulitzer en periodismo economico
“Podria ser un neuròleg espanyol el millor xef del món?”
Wall Street Journal, USA
Tim y Nina Zagat, Zagat Guide, USA
“Una part neuròleg, l’altre part xef amb estrella Michelin (Dr./Xef)….presenta als comensals una veritable cuina per pensar”
Katy McLaughlin, Wall Street Journal, USA
“Únic en el Mon”
Cinc a Taula, La Vanguardia, Barcelona
“I‘únic metge que ha arriba t a la fama culinària dominant dos professions”
Neurology Today (Academia de Ciencias Neurologicas, USA)
“(la cuina) més radical dins l’escenari gastronòmic”
Críticos gastronómicos, España
“S’ha d’arriscar tot per guanyar-ho tot”
Johann Willsberger, Alemania
“En Miquel és un cuiner que pot escoltar la veu del Cel”
Hiroyoshi Ishida, Japón
“La seva cuina es l’equivalent d’ arribar al cim de la civilització”
James Stewart, NYT USA, premio Pulitzer en periodismo economico
“Podria ser un neuròleg espanyol el millor xef del món?”
Wall Street Journal, USA
TRAJECTORIA
Miguel Sanchez Romera, Espanyol, nascut a l’Argentina, va estudiar Medicina i Belles Arts i s’establí a Barcelona, Espanya on va rebre els títols de metge en Neurologia Clínica i Neurofisiologia Clínica.
Al 1996 va obrir el seu restaurant, d’estrella Michelin, L’Esguard a Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona, on començà a compartir amb el món la seva passió per les arts a través de la cuina.
Des de 2008 és resident a Nova York on va obrir el seu primer restaurant a USA, ROMERA. Actualment treballa simultàniament entre Nova York, Shandong i Barcelona.
Al 1996 va obrir el seu restaurant, d’estrella Michelin, L’Esguard a Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona, on començà a compartir amb el món la seva passió per les arts a través de la cuina.
Des de 2008 és resident a Nova York on va obrir el seu primer restaurant a USA, ROMERA. Actualment treballa simultàniament entre Nova York, Shandong i Barcelona.
TRAJECTORIA
Miguel Sanchez Romera, Espanyol, nascut a l’Argentina, va estudiar Medicina i Belles Arts i s’establí a Barcelona, Espanya on va rebre els títols de metge en Neurologia Clínica I Neurofisiologia Clínica.
Al 1996 va obrir el seu restaurant, d’estrella Michelin, L’Esguard a Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona, on començà a compartir amb el món la seva passió per les arts a través de la cuina.
Des de 2008 és resident a Nova York on va obrir el seu primer restaurant a USA, ROMERA. Actualment treballa simultàniament entre Nova York, Shandong i Barcelona.
Al 1996 va obrir el seu restaurant, d’estrella Michelin, L’Esguard a Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona, on començà a compartir amb el món la seva passió per les arts a través de la cuina.
Des de 2008 és resident a Nova York on va obrir el seu primer restaurant a USA, ROMERA. Actualment treballa simultàniament entre Nova York, Shandong i Barcelona.