Un Restaurant i un Xef únics al món, que durant més de dues dècades ha estat capaç de combinar les seves dues passions, la de metge neuròleg i l’alta cuina.
NoVa Cuina Internacional
Al llarg d’aquesta trajectòria, la seva visió s'ha centrat en la salut, la ciència i l'art de la cuina.
Al llarg d’aquesta trajectòria, la seva visió s'ha centrat en la salut, la ciència i l'art de la cuina.
El doctor-xef ofreix una Nova Cuina Internacional nou pensant en els "colors del sabor", per augmentar-los, fer-los autèntics, naturals i purs.
En aquesta recerca el doctor-xef utilitza només aliments frescos, saludables i tècniques de cuina d'arreu del món.
En aquesta recerca doctor-xef utilitza només aliments frescos, saludables i tècniques de cuina d'arreu del món.
El disseny del restaurant segueix els passos de la cuina oferint un entorn i una comunicació moderna, elegant, essencial, plena de colors, en un entorn blanc a les parets i negre a terra.
En resum,
un refinament no luxós com és la seva oferta culinària.
un refinament no luxós com és la seva oferta culinària.
En resum,
un refinament no luxós com és la seva oferta culinària.
un refinament no luxós com és la seva oferta culinària.